Vartalohoidot

 

Body Scrub, kokovartalokuorinta 30 min 48€

Aprikoosikuorinta, suolakidekuorinta tai entsymaattinen koko vartalon kuorinta ja kosteutus yhdistettynä rentouttavaan hierontaan.

 

Dren puhdistava nesteitä ja kuona-aineita poistava vartalohoito 60 min 98 €

Puhdistaa kehon kuona-aineista ja parantaa lymfaattista järjestelmää sekä poistaa tehokkaasti kudoksen alle kerääntynyttä nestettä. Hoidon aikana kudoksen hapenottokyky paranee, jolloin kehoon kertyneet myrkyt poistuvat aineenvaihdunnan parantuessa. Toimii erinomaisesti valmistelevana DETOX hoitona mille tahansa hoidolle, myös puhdistuskuurien ja paaston tueksi.

 

Slim, rasvaa polttava, muokkaava vartalohoito 60 min 98 €

Kovalle, sitkeälle selluliitille sekä lantion rasvakertymille. Pilkkoo rasvaa soluissa, muuntaen sen energiaksi. Lisää rasva-aineenvaihduntaa parantaen sidekudosten aineenvaihduntaa, hapenottokykyä ja lymfakiertoa. Ehkäisee uusien rasvasolujen muodostumista, rasvakudos vähenee.

 

Tonic, rasvaa polttava, kiinteyttävä vartalohoito 60 min 98 €

Löysälle, pehmeälle selluliitille ja kudokselle joka on menettänyt kimmoisuuden. Stimuloi ja vahvistaa sidekudosten rakenteita ja vahvistaa elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Toimii kehon antioksidanttina parantaen kudoksen hapenottokykyä ja kapillaarien toimintaa.

 

Vartalohoitosarja, voi yhdistää eri vartalohoitoja 5 x 60 min 440 €

 

takapuoli.jpg


 

Slim_tuotteet.jpg