VASTUULLISUUS

 

Tehtavämme on tarjota laadukkaita kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka tukevat fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Tuotevalikoimastamme löytyvät turvalliset, eettisesti valmistetut hoitotuotteet. Hoitotyössä korostuvat vuorovaikutustaidot, ihmisarvon kunnioitus sekä vastuu yksilöstä. Kaikki Belmax Centerissä työskentelevät osallistuvat oman työnsä kautta ympäristövastuulliseen ja kestävän kehityksen periaatteita noudattavaan toimintaan.

 

Hyvinvointi

Hyvä ja terve olo on kaiken perusta. Monipuolisista palveluistamme ja tuotteistamme löydät helposti itsellesi ja läheisillesi sopivan hoitokokonaisuuden. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua oikean hoidon ja tuotteen valitsemisessa. Hyvä olo syntyy kehon ja mielen tasapainosta. Meillä tämä huomioidaan jokaisen hoidon aikana.

 

Hyvä työ

Hyvä tiimihenki takaa työn mielekkyyden ja se näkyy ulospäin. Sinua on vastassa iloinen henkilökunta. Ammattitaito ja asiakaspalvelu on ylpeytemme. Kaikilla hierojillamme on koulutetun hierojan ammattitutkintoja heidät on merkitty Valviran rekisteriin luvan saaneiden terveydenhoitopalvelujen antajina.

https://julkiterhikki.valvira.fi

Kaikki kosmetologimme ovat Sky ja/tai Cidesco-kosmetologeja. Cidesco tutkinto takaa ammattitaidon myös kansainvälisillä työmarkkinoilla.

www.kosmetologitsky.fi

www.cidesco.fi

 

Tuoteturvallisuus

Tutkitut tuotteet tuovat turvallisuutta. Teemme hoidot sertifioidulla luonnonkosmetiikkasarjalla, joiden raaka-aineiden perustana on kestävä kehitys ja raaka-aineiden turvallisuus, sekä pakkausten kierrättäminen ja turvallisuus. Tuotteissa ei ole lisäaineita, säilöntäaineita eikä parabeeneja. Tuotteita eikä raaka-aineita ole testattu eläimillä.

www.lakshmi.fi

www.lakshmi.it

 

Ympäristö

Jälkipolvillemme haluamme jättää puhtaan elinympäristön. Vastuullisuus syntyy pienistä teoista. Pyrimme vähentämään kertakäyttöjätteen syntymistä, tuotepakkauksemme ovat kierrätettäviä ja hillitsemme energiankulutusta. Valitsemalla palvelumme ja tuotteemme sinä olet mukana vastuullisissa teoissamme, vaivattomasti, joka päivä.

 

Suomalainen työ

Belmax Center luo työpaikan monille terveydenhuollon ja kauneusalan ammatinharjoittajille. Belmax Center yhdessä alan ammattilaistensa kanssa kuuntelee asiakkaidensa toiveita ja kehittää valikoimiaan sekä palveluitaan juuri omalle asiakaskunnalleen sopiviksi. Lähipalveluiden käyttö on hyvä tapa tukea suomalaista työelämää.

 

 

 

 

 

nainen_metsaessae.jpg


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Green_trees.jpg